Alarmsystemen

Inbraakpreventie voor je woning of kantoor

Bij beveiligingsfirma De Groof Security kan je terecht voor alarmsystemen, waar je blindelings op kan vertrouwen. Wij werken een gepersonaliseerd beveiligingsconcept uit in lijn met jouw wensen en budget. Huisdiervriendelijke detectoren voor de hond? Witte sirenes die aansluiten bij de strakke stijl van je huis of kantoor? Een basispakket of de volledige beveiliging tot het kleinste hoekje? Alles kan! Wij werken met kwalitatieve INCERT-materialen, die inbrekers geen schijn van kans geven. 

De Groof Security is je partner voor inbraakbeveiliging op maat. Vanuit Aarschot werken wij voor jouw woonst of bedrijf in Vlaams-Brabant, Limburg, Antwerpen en Oost-Vlaanderen. 


Hoe kan De Groof Security je helpen met diefstalpreventie?

  • Draadloos alarmsysteem, bekabeld alarmsysteem of een combinatie
  • Alarminstallaties met bewegingsmelders, waterdetector, rookmelders, gasdetectie, pet detectoren voor huisdieren…
  • Magneetcontacten en glasbreukdetectors voor deur- en raambeveiliging
  • Plaatsing van binnen- en buitensirenes
  • Inbraakpreventie door mistgenerator
  • Koppelen inbraakalarm met smartphone, toegangscontrole, brandbeveiliging, domotica…
  • Kwalitatieve alarmsystemen van het merk Risco of Vanderbilt, met inbouw- of opbouwklavier.
  • Jaarlijks onderhoud van je alarminstallatie

Stapsgewijze installatie van alarmsystemen

Na een telefoontje nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek, om een duidelijk beeld te krijgen van je woning of bedrijfspand. Indien nodig komen we ter plaatse voor een grondige risicoanalyse. Voor de bekabeling van je inbraakalarm zijn er 2 scenario’s:

  1. Je gaat zelf aan de slag! Met een overzichtelijk legschema en praktische uitleg op de werf loodsen we je moeiteloos doorheen het proces. Bij vragen schieten we je meteen te hulp. Zie ook onze afdeling zelfbouw op www.degroofzelfbouw.be
  2. Geen handige harry? No worries, De Groof Security rolt graag de mouwen en trekt de kabels met veel precisie. 

Het plaatsen van de detectoren, sirenes, de configuratie en de activatie van het alarmsysteem nemen we sowieso voor onze rekening. Ook na de installatie blijven we 24/7 bereikbaar. 

De bekabeling voor je alarminstallatie zelf leggen? Ontdek alles over onze unieke doe-het-zelfservice. Glashelder en gebruiksvriendelijk!


Alarmsystemen
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x