Branddetectie

Brandbeveiliging voor je woning of kantoor

Beveiligingsbedrijf De Groof Security tilt de brandveiligheid van je huis, appartement of bedrijf naar het hoogste niveau. Wij zorgen voor allround brandbeveiliging die onmiddellijk ingrijpt bij het allereerste rooksignaal, zodat je tijdig kan evacueren. Van brandmelders tot rookdetectors: alle middelen worden ingezet in een waterdicht beveiligingsconcept, dat volledig toegespitst wordt op jouw ruimtes, wensen en budget.

De Groof Security is je partner voor brandbeveiliging op maat. Vanuit Aarschot werken wij voor jouw woonst of bedrijf in Vlaams-Brabant, Limburg, Antwerpen en Oost-Vlaanderen. 

Hoe kan De Groof Security je helpen met brandbeveiliging?

  • Analoge en digitale branddetectie
  • Installeren van handmelder, optische rookmelder, thermische rookmelder, multi-criteria detector…
  • Plaatsing van binnen- en buitensirenes
  • Koppeling met alarminstallatie, domotica, noodverlichting…
  • Brandalarmen van merken Aritech en GE

Stapsgewijze installatie van branddetectie

We nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor en zetten de koffie klaar. Samen overlopen we de werkwijze, wensen en mogelijke kwetsbaarheden. Bij verbouwingen komen we over de vloer voor een bijkomende analyse. Daarna zetten we al onze expertise in om een gepersonaliseerde oplossing uit te tekenen. Voor de bekabeling van je brandbeveiliging zijn er 2 scenario’s:

  • Je kan zelf aan de slag! Maar dat hoef je niet uit het niets te doen. We zetten je op weg met een gedetailleerd legschema en praktische instructies op de werf. Bij vragen zijn we slechts één telefoontje verwijderd.  Zie ook onze afdeling zelfbouw op www.degroofzelfbouw.be.  
  • De Groof Security neemt al het werk uit je handen. Met doorgedreven vakkennis gaan we aan de slag om iedere kabel van je brandalarm perfect te plaatsen.

Almost done! Vertrouw op ons om de laatste stappen feilloos af te werken: van het plaatsen van rookmelders, naar configureren, tot het activeren van je brandbeveiliging. Later blijven we bereikbaar om een antwoord te bieden op al je vragen en problemen.

Zelf de bekabeling voor je branddetectie leggen? Met onze gebruiksvriendelijke doe-het-zelfservice wordt het kinderspel. Let’s do this!

Lees meer

Branddetectie
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x