Bewakingscamera's

Camerabewaking voor je woning of kantoor

De omgeving rond je huis of bedrijf nauwgezet in de gaten houden met cameratoezicht? Witte binnencamera’s die niets aan het toeval overlaten en perfect te integreren zijn in jouw strakke interieur? Met perfect gepositioneerde bewakingscamera’s van minstens 4 megapixels brengen we zelfs het kleinste hoekje haarscherp in beeld. Vragen omtrent privacy? Wij zijn volledig op de hoogte van de camerawetgeving en staan voor je klaar met deskundig advies. 

De Groof Security is je partner voor camerabeveiliging op maat. Vanuit Aarschot werken wij voor jouw woonst of bedrijf in Vlaams-Brabant, Limburg, Antwerpen en Oost-Vlaanderen. 

Hoe kan De Groof Security je helpen met camerabewaking?

  • Soorten bewakingscamera’s: vaste camera, PTZ-camera, IP-camera, verborgen camera, infrarood camera, intelligente camera met line crossing…
  • Installeren van binnen- en buitencamera
  • Cameratoezicht voor winkels: people counting, heat mapping…
  • Bediening vanop afstand via smartphone, tablet of computer
  • Veiligheidscamera’s van topmerk Dahua

Stapsgewijze installatie van bewakingscamera’s

Om je camerabeveiliging naar het hoogste niveau te tillen, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. We verdiepen ons in alle ruimtes en risico’s, om zo een uniek beveiligingsplan uit te werken. In de weer met verbouwingen? Dan komen we ter plaatse om de situatie van dichtbij te analyseren. Voor de bekabeling van je cameratoezicht zijn er 2 scenario’s:

  • Je steekt zelf de handen uit de mouwen! We begeleiden je met een glashelder legschema en een handvol tips en tricks. Hulp nodig? Eén telefoontje en we komen meteen naar je toe. Zie ook onze afdeling zelfbouw op www.degroofzelfbouw.be
  • Je laat het werk over aan de specialisten van De Groof Security. Wij leggen iedere kabel van je camerasysteem met evenveel oog voor detail. 

Bekabeling in orde? Dan maken wij ons klaar voor de laatste stappen: het plaatsen van de bewakingscamera’s en de recorder, de aansluiting en de indienststelling. Treden er later problemen op? Geen zorgen, we zijn de klok rond bereikbaar.

De bekabeling voor je bewakingscamera’s zelf leggen? Ontdek alles over onze unieke doe-het-zelfservice met duidelijke instructies. A piece of cake! 

Bewakingscamera's
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x