Over ons

Dynamisch duo bundelt de krachten

De paden van Frank De Groof en Mattias Peeters kruisten elkaar in 2017. Samen vormen ze de drijvende krachten achter De Groof Zelfbouw. Het ene na het andere project werd succesvol afgerond. In 2018 beslisten ze om zich ook toe te leggen op de volledige plaatsing van beveiligingssystemen: de start van De Groof Security. Met een mensgerichte aanpak focust Frank op het klantencontact en de administratie. Mattias heeft meer dan 10 jaar ervaring op zak in security en neemt de feilloze installatie voor zijn rekening. Een topteam! 

“We zijn een klein team, dat snel kan schakelen. Je alarmsysteem binnen de maand up and running? Het is maar een woord.”

Kwalitatieve knowhow met oog op je veiligheid

De Groof Security is jouw expert voor het plaatsen van alarmsystemen, camerabewaking, branddetectie en toegangsbeheer. Met veel vakmanschap en visie formuleren we een helder antwoord op alle security vraagstukken. We laten niets aan het toeval over en werken uitsluitend met professionele INCERT-materialen. De nieuwste ontwikkelingen qua beveiliging? Met praktische opleidingen houden we onze kennis up-to-date.  

“We richten steeds een innovatieve blik op de toekomst. We denken actief mee na met de klant en rollen een beveiligingsplan op maat uit.”

Sublieme service waarop je kan bouwen

De Groof Security droomt er niet van om de grootste beveiligingsfirma te worden, integendeel. Ze kiezen bewust voor een klein en gedreven team, dat de mouwen oprolt om je woonst of kantoor optimaal te beveiligen. Reken op een persoonlijk contact en transparante communicatie. Vragen, problemen of jaarlijks onderhoud nodig? Bel ons gerust en we schieten meteen te hulp. Je bent in veilige handen! 

“We willen geen groot of afstandelijk bedrijf worden. We willen de mensen leren kennen en hun noden volledig begrijpen.”Een alarmsysteem kopen? De beste beveiligingscamera voor jou?

menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x