Toegangscontrole

Toegangscontrole voor je woning of kantoor

Het eeuwige geklungel met huissleutels voor eens en altijd beëindigen? Veilig wonen dankzij een deurbel met camera? De toegang tot je bedrijfsruimtes monitoren met een codeslot of vingerafdruk? De Groof Security tekent een waterdicht toegangscontrolebeleid uit, in lijn met al je wensen. Je bepaalt zelf wie toegang krijgt en op welk moment. Waar je ook bent, jij houdt de touwtjes altijd stevig in handen. 

De Groof Security is je partner voor toegangscontrole op maat. Vanuit Aarschot werken wij voor jouw woonst of bedrijf in Vlaams-Brabant, Limburg, Antwerpen en Oost-Vlaanderen. 

Hoe kan De Groof Security je helpen met toegangscontrole?

  • Toegangsbeheer met codeklavier, badgelezer, gezichtsherkenning, vingerscan, iriscontrole…
  • Koppelen toegangsbeheer met alarminstallatie, camerabewaking…
  • Beheersystemen van het merk Vanderbilt
  • Plaatsen van parlofoon of videofoon
  • Videofonie en parlofonie van merken Niko, Dahua, Aiphone en Bticino

Stapsgewijze installatie van toegangscontrole

Let’s meet! Tijdens een kennismakingsgesprek lichten we onze werkwijze toe en komen al jouw wensen voor toegangsbeheer aan bod. De risicofactoren worden stuk voor stuk besproken. Indien nodig plannen we een bijkomend plaatsbezoek in. Het resultaat? Een gepersonaliseerd beveiligingsplan dat al je zorgen wegneemt. Voor de bekabeling zijn er 2 scenario’s:

  • Je haalt de vakman in jezelf naar boven. Geen zorgen, voorkennis is niet nodig. Met onze overzichtelijke leginstructies en hands-on advies ga je foutloos te werk. Hulp nodig? We zijn al onderweg! Zie ook onze afdeling zelfbouw op www.degroofzelfbouw.be
  • Onze stielmannen hebben jarenlange ervaring op zak, ideaal om elke kabel van je toegangscontrolesysteem op de juiste plaats te leggen.

Wij nemen de laatste stap voor onze rekening. Wij plaatsen je toegangscontrolesysteem, volledig volgens de regels van de kunst, en zetten het in werking. Jaarlijks onderhoud? Problemen? Je kan op ons rekenen!

De bekabeling voor je toegangscontrole zelf leggen? Ontdek alles over onze unieke doe-het-zelfservice. Yes, you can!

Lees meer

Toegangscontrole
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x